Jobba med oss!

 
Det sägs att vi spenderar 1/3 del av vårt liv på jobbet, det känns därför naturligt att sträva efter en så utvecklande och stimulerande arbetsplats som möjligt. Detta försöker vi avspegla i varje beslut som tas. Vi jobbar i regel kortare pass men vi förväntar oss samma resultat. Så var beredd på att tempot är högt och fokus måste vara på plats och sist men inte minst, att belöningen är mer fritid.

 

Hur vi jobbar?

 
En typisk arbetsdag inleds med ett morgonmöte där vi lyfter upp starka prestationer och delar med oss av kunskap, stämmer av veckobudgetar och går igenom kvalitetspunkter. Därefter har vi regelbundna avstämningar under dagen så att vi alltid kan korrigera kursen mot våra uppsatta mål.

 

Hur är vi?

 
Att arbeta med försäljning kräver, framför alla andra, en särskild egenskap: God inställning. Med det menas förmågan att göra det bästa av situationen, hålla humöret gott, vara trevlig, sprida glädje, ta initiativ, engagera sig i att förbättra sig själv och sin arbetsplats… Är detta egenskaper som stämmer in på dig är du varmt välkommen att söka till oss och oroa dig inte, vi kan ge dig resten av verktygen du behöver för att lyckas.

 

Vad har jag för framtid?

 
Hos oss finns det olika vägar att gå beroende på vilken form av kommunikatör du är/vill bli. Platser för individer som aspirerar högre och vill mer, öppnas upp regelbundet. Sellmate växer ständigt med både utökning av befintliga projekt och intag av nya. Är du driven och vill göra karriär är du i gott sällskap, för vi behöver alltid fler ledare.

 

När börjar jag?

 
Börja med att skicka en ansökan till letmework@sellmate.eu så kontaktar vi dig och bokar in en intervju på plats eller via Skype.
 
Ansökan skall innehålla:
 

  • Personligt brev
  • CV
  • Bild

 
Rekryteringsprocessen tar ca 2 veckor.

 

Kontakta oss