Arbetsbeskrivning

I rollen som lånehandläggare hos oss på Sellmate får du arbeta självständigt med att bearbeta både nya och varma prospekt. Du ger dem professionell rådgivning och hjälper dem att jämföra sin befintliga lånesituation med våra samarbetsbanker och kreditgivare. Din uppgift är att hitta ett bättre alternativ där kunden sparar pengar genom att samla ihop eller lösa ut dyrare befintliga lån.

 

Vem är du?

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom försäljning och meriterande om det skulle vara över telefonen.

Du vill ta nästa steg i din karriär, jobba inom finansbranschen och du ska vara positiv och

vara orädd att skapa kontakt med nya människor.

Vi söker dig som har ett driv att nå dina uppsatta mål, vara självständig i ditt arbete men samtidigt en team player och ha en bra socialkompetens.

 

Vad vi erbjuder

Du kommer att få jobba med ett sammansvetsat team där vi satsar mycket på coachning och din utveckling. Du kommer att få daglig coachning och feedback för att du ska komma framåt i din försäljning och karriär. Vi sitter i nya fräscha lokaler i både Stockholm och Barcelona. Du får möjligheten att välja vilket kontor du vill jobba ifrån. Ser vi att du har det där lilla extra så finns alltid möjligheten att klättra inom bolaget.

 

Du får som anställd hos oss får

En grundlig utbildning inom lån och försäljning

En av de mest förmånliga provisionsmodellen i branschen utan tak där goda prestationer lönar sig.

En arbetsplats med många aktiviteter, gemenskap och glädje.

 

Om oss

Sellmate grundades 2013 och vi har sedan dess jobbat med flera stora och en del mindre uppdragsgivare men har under senare åren riktat in oss på finans och livsmedelsbranschen. Sommaren 2016 expanderade vi och har numera två kontor i Stockholm och Barcelona med ca 50 anställda.

 

Vi jobbar ständigt med att utvecklas och bli störst på vår marknad. Vi har en företagskultur som innebär att vår personal ska trivas, må bra och tycka det är roligt att gå till jobbet. Vi på Sellmate vet hur viktigt det är med gruppdynamik och jobbar därför aktivt med olika typer av samarbetsövningar för att alla ska komma varandra närmare och få rätt mental inställning på jobbet. Var tredje månad arrangerar vi vår egna Sales Awards där vi tillsammans uppmärksammar dem personer som presterat bäst under kvartalet med prisutdelningar, aktiviteter, middag och fest.

 

Din ansökan ska innehålla ett CV och ett personligt brev.

 

Ansök direkt genom hemsidan eller maila oss på letmework@sellmate.eu

Kontakta oss