Stockholm - Barcelona
+46 (0)8 122 080 50
info@sellmate.eu

Jobba hos oss

Lediga tjänster

Filter by
Administration Kombinerad tjänst Kundtjänst
Andorra
Administration Kombinerad tjänst Kundtjänst
Barcelona
Administration Ersättningar Kombinerad tjänst
Barcelona

Starta din karriär på Sellmate.

Att jobba hos oss på Sellmate innebär ett kliv framåt i din personliga utveckling och stora möjligheter att kunna göra karriär inom företaget. Vårt mål är att med vår breda kunskap inom kundtjänst och försäljning kunna dela med oss till dig och finslipa dig till en framgångsrik medarbetare med stort självförtroende. Vi vet att med de rätta verktygen, en bra coachning och viljan så kan alla bli en del av vårt team. Är du vår nästa medarbetare?

Se alla lediga jobb här nedan.
Det går även bra att skicka ditt CV till letmework@sellmate.eu

Hos oss trivs du!

VEM ÄR DU?

Vi söker efter utåtriktade personer med härliga personligheter som är drivna och målinriktade. Du ska vara positiv och orädd för att skapa kontakt med främmande människor. Tidigare erfarenhet inom kundtjänst och försäljning är meriterande men inget krav.

VAD KAN VI VE DIG?

En grundlig utbildning inom projektet.
Daglig coachning från våra mest erfarna team-leaders/ansvariga. På våra säljprojekt finns det ständigt individuella möjligheter till provision. Ser vi att du har det där lilla extra så finns alltid möjligheten att klättra inom bolaget. Vi kan ge dig en trygg och långsiktig arbetsplats.

HÄLSOSAM FÖRETAGSKULTUR

Vi har en företagskultur som innebär att vår personal ska trivas, må bra och tycka att det är roligt att gå till jobbet. Vi tycker att det är viktigt med sammanhållning och arbetar mycket med vår gruppdynamik både på och utanför jobbet. En arbetsplats med många aktiviteter, gemenskap och glädje.

Let me work!