Stockholm - Barcelona
+46 (0)8 122 080 50
info@sellmate.eu

Våra tjänster

Nästa generations kundupplevelse.

Vi på Sellmate erbjuder våra kunder möjligheten att tillsammans arbeta proaktivt efter en projektplan som är skräddarsydd efter er bransch. Vi strävar alltid efter att leverera högsta kvalitet och vi anpassar oss efter era behov och mål. Att det krävs flexibilitet i en konstant förändrande verklighet har vi alla märkt men det krävs även innovativa lösningar med snabb responstid för att parera vågorna i denna föränderliga konsumentmarknad.

Är ni intresserade av att veta mer hur ett projekt skulle se ut för er, kontakta oss på info@sellmate.eu så ger vi gärna er en större inblick i vår organisation.

KONTAKTA OSS

Kundtjänst

Vi ger era kunder ett professionellt och lösningsorienterat bemötande när vi besvarar deras frågor och behjälper deras problem. Vi kan erbjuda komplett outsourcing från en person till flera team där vi agerar som er förlängda arm. Behöver ni endast assistans vid hög belastning har vi hybrid agenter som är vana att rycka in på kort notis och vars arbetsuppgift är flexibilitet. Oavsett om ni vill skala upp produktionen från 10 till 40 personer så har vi lösningar som passar er. 

KONTAKTA OSS

Förbättra kundupplevelsen med Sellmate

Kontaktsamtal & Kundundersökning

Genom att genomföra ett icke säljande samtal kan värdefull information samlas in om konsumentens upplevelse i olika skeden, några exempel på ett kontaktsamtal är:

– Välkomstsamtal
– Reaktivering
– Kundundersökning

KONTAKTA OSS
Sellmate - Närbild på dator

Winback

Genom ett Winback-projekt bearbetar vi kunder som valt returnera produkten för att utreda anledningen till deras beslut. Både via ingående och utgående samtal samlar vi in nödvändig information. Detta ger värdefull information om antingen konkurrenters erbjudanden och tillvägagångssätt eller vad den egna organisationen kan förbättra.

Genom att arbeta pedagogiskt och metodiskt löser vi dessa problem och vinner tillbaka kundens förtroende.

KONTAKTA OSS

Nykund

För er som vill utforska nya marknader, öka marknadsandelar eller bara öka intäkterna så erbjuder vi en mängd olika strategier och lösningar att få in nya kunder genom vår kontaktcenterverksamhet. Vi kan erbjuda era befintliga produktpaketeringar eller hjälpa er ta fram nya säljanpassade erbjudanden till nya kunder.

KONTAKTA OSS
Sellmate - Entré

Anlita oss – sänk era kostnader!

Sellmate - Logotyp och klocka

Svarstjänst 

Vi kan erbjuda svarstjänst 24/7/365. Undvik missade samtal och förlorade affärer. Vår erfarna personal arbetar med allt från telefonpassning till växeltjänst och finns ständigt på plats för att ge bästa intrycket av ditt företag. Anlita oss på Sellmate så anpassar vi er svartjänst efter era behov.

KONTAKTA OSS

Mötesbokningar

Öka antalet bokade möten samtidigt som ni kan fokusera på kärnverksamheten och vårda relationen med befintliga kunder. Vi ser till att du får in nya kunder. Mötesbokning är en väl beprövad metod för att öka försäljningen och få fler kunder. Genom att anlita Sellmate som hjälper er med mötesbokning/kundbokningar så får era säljare komma ut och träffa företag som har visat intresse genom att boka upp ett möte för att träffa en säljare.

KONTAKTA OSS
Sellmate - Matlåda från Mathem
Sellmate - Klocka

Utbildningsadministration

Vi hjälper ert företag med utbildningsadministration av er personal så att ni kan fokusera på det ni är specialister på. Sellmate skapar bland annat en individuell utbildningsplan för era anställda, följer deras framsteg och ser till att de blir certifierade i tid. Vi fungera även som en kontaktperson eller förlängd arm mellan er och era utbildningspartners. Vi sköter all telefoni, email och kommunikation.

KONTAKTA OSS