Våra tjänster

 

Välkommen till Sellmate group AB, Vi på Sellmate erbjuder våra kunder möjligheten att tillsammans arbeta proaktivt efter en projektplan som vi tillsammans styr med de verktyg nödvändiga för just er bransch.

 

Vi strävar alltid efter att leverera högsta kvalitet och vi anpassar oss efter era behov och mål. Att det krävs flexibilitet i en konstant förändrande verklighet har vi alla märkt men det krävs även innovativa lösningar med snabb responstid för att parera vågorna i denna föränderliga konsumentmarknad.

 

Personlig kontakt är viktigt och därför har vi alltid en av delägarna som delaktig i projektens utveckling och som er personliga kontakt. De dagliga rapporterna hjälper er behålla kontrollen över verksamheten och vi formar dessa efter era nyckeltal för att maximera integration och förenkla kommunikation.

 

Är ni intresserade av att veta mer hur ett projekt skulle se ut just för er, kontakta mig på info@sellmate.eu så ger jag gärna en större inblick i vår organisation.

 

 

Nykund

 

För er som vill utforska nya marknader, öka marknadsandelar eller bara öka intäkterna så erbjuder vi en mängd olika strategier och lösningar genom vår callcenterverksamhet. Vi kan erbjuda era befintliga produktpaketeringar eller hjälpa er ta fram nya säljanpassade erbjudanden till nya kunder.

 

 

Kontaktsamtal

 

Genom att genomföra ett icke säljande samtal kan värdefull information samlas in om konsumentens upplevelse i olika skeden, några exempel på ett kontaktsamtal är:

  • Välkomstsamtal
  • Reaktivering
  • Marknadsundersökning

 

 

Winback

 

Genom ett Winback-projekt bearbetar vi kunder som valt returnera produkten för att utreda anledningen till deras beslut. Detta ger värdefull information om antingen konkurrenters erbjudanden och tillvägagångssätt eller vad den egna organisationen kan förbättra.

När kunder väljer att returnera varan har vi märkt att det oftast är små problem som inte fått tillräckligt med uppmärksamhet. Genom att arbeta pedagogiskt och metodiskt löser vi dessa problem och vinner tillbaka kundens förtroende.

Det finns ett ordspråk som säger: 1 nöjd kund berättar för 10 vänner, 1 missnöjd berättar för 100 vänner.

 

 

Kundtjänst

 

Vi ger era kunder ett professionellt och lösningsorienterat bemötande när vi besvarar deras frågor och behjälper deras problem.
Vi kan erbjuda komplett outsourcing från en person till flera team där vi agerar som er förlängda arm. Behöver ni endast assistans vid hög belastning har vi hybrid agenter som är vana att rycka in på kort notis och vars arbetsuppgift är flexibilitet.

De dagliga rapporterna innehåller samtalsstatistik, inkomna ärenden, arbetstid och uppdateringar om projektets status samt valda nyckeltal.